Seuraa meitä

Banaanirahka

Rated 5 stars out of 5
5.0
(4)

4 annosta

10 min

Banaanirahka on helppo välipala.

Ainekset

4 annosta

250 g (1 prk) 

maitorahkaa

0,5 dl

sokeria

0,5 tl

vanilliinisokeria 

2

banaania

2 dl 

vispikermaa

Banaanirahka on helppo välipala.

Ohje

  1. Laita maitorahka kulhoon. Sekoita joukkoon sokeri ja vanilliinisokeri.
  2. Kuori ja paloittele banaanit. Lisää ne rahkan joukkoon.
  3. Kaada vispikerma toiseen kulhoon. Vaahdota sähkövatkaimella kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kermavaahto banaanirahkan joukkoon.



Vinkit


  • Varsinkin kypsät banaanit mustuvat nopeasti. Banaaninpalat kannattaakin sekoittaa rahkan joukkoon heti, mikä hidastaa mustumista.
  • Voit käyttää vispikerman sijaan kuohukermaa. Varo vaahdottamasta sitä liian jämäkäksi vaahdoksi. Lopeta vaahdottaminen, kun kerma näyttää löysähköltä kermavaahdolta - mutta on jo selvästi vaahtoa.




Katso myös



Seuraa meitä

Banaanirahka

Rated 5 stars out of 5
5.0
(4)

4 annosta

10 min

Banaanirahka on helppo välipala.

Ainekset

4 annosta

250 g (1 prk) 

maitorahkaa

0,5 dl

sokeria

0,5 tl

vanilliinisokeria 

2

banaania

2 dl 

vispikermaa

Banaanirahka on helppo välipala.

Ohje

  1. Laita maitorahka kulhoon. Sekoita joukkoon sokeri ja vanilliinisokeri.
  2. Kuori ja paloittele banaanit. Lisää ne rahkan joukkoon.
  3. Kaada vispikerma toiseen kulhoon. Vaahdota sähkövatkaimella kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kermavaahto banaanirahkan joukkoon.



Vinkit


  • Varsinkin kypsät banaanit mustuvat nopeasti. Banaaninpalat kannattaakin sekoittaa rahkan joukkoon heti, mikä hidastaa mustumista.
  • Voit käyttää vispikerman sijaan kuohukermaa. Varo vaahdottamasta sitä liian jämäkäksi vaahdoksi. Lopeta vaahdottaminen, kun kerma näyttää löysähköltä kermavaahdolta - mutta on jo selvästi vaahtoa.




Katso myös



Seuraa meitä

Banaanirahka

Rated 5 stars out of 5
5.0
(4)

4 annosta

10 min

Banaanirahka on helppo välipala.

Ainekset

4 annosta

250 g (1 prk) 

maitorahkaa

0,5 dl

sokeria

0,5 tl

vanilliinisokeria 

2

banaania

2 dl 

vispikermaa

Banaanirahka on helppo välipala.

Ohje

  1. Laita maitorahka kulhoon. Sekoita joukkoon sokeri ja vanilliinisokeri.
  2. Kuori ja paloittele banaanit. Lisää ne rahkan joukkoon.
  3. Kaada vispikerma toiseen kulhoon. Vaahdota sähkövatkaimella kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kermavaahto banaanirahkan joukkoon.



Vinkit


  • Varsinkin kypsät banaanit mustuvat nopeasti. Banaaninpalat kannattaakin sekoittaa rahkan joukkoon heti, mikä hidastaa mustumista.
  • Voit käyttää vispikerman sijaan kuohukermaa. Varo vaahdottamasta sitä liian jämäkäksi vaahdoksi. Lopeta vaahdottaminen, kun kerma näyttää löysähköltä kermavaahdolta - mutta on jo selvästi vaahtoa.




Katso myös