n. 12 palaa
30 min (valmistus)
+ kakun hyytyminen
Pohja
150 g
digestive-keksejä tai kaurakeksejä
75 g
margariinia
Täyte
4 dl
vispikermaa
200 g
appelsiini-tuorejuustoa
1 dl
sokeria
2,5 dl
mangososetta (100 %, esim. Bonne)
- - -
2,5 dl
appelsiinimehua (täysmehu)
3,25 tl
agar agar -jauhetta
Kiille
2 dl
appelsiinimehua (täysmehu)
1 tl
agar agar -jauhetta
2 rkl
sokeria
2 dl
mangososetta (100 %)
Pohja
Täyte
Kiille
Vinkit
Katso myös
n. 12 palaa
30 min (valmistus)
+ kakun hyytyminen
Pohja
150 g
digestive-keksejä tai kaurakeksejä
75 g
margariinia
Täyte
4 dl
vispikermaa
200 g
appelsiini-tuorejuustoa
1 dl
sokeria
2,5 dl
mangososetta (100 %, esim. Bonne)
- - -
2,5 dl
appelsiinimehua (täysmehu)
3,25 tl
agar agar -jauhetta
Kiille
2 dl
appelsiinimehua (täysmehu)
1 tl
agar agar -jauhetta
2 rkl
sokeria
2 dl
mangososetta (100 %)
Pohja
Täyte
Kiille
Vinkit
Katso myös
n. 12 palaa
30 min (valmistus)
+ kakun hyytyminen
Pohja
150 g
digestive-keksejä tai kaurakeksejä
75 g
margariinia
Täyte
4 dl
vispikermaa
200 g
appelsiini-tuorejuustoa
1 dl
sokeria
2,5 dl
mangososetta (100 %, esim. Bonne)
- - -
2,5 dl
appelsiinimehua (täysmehu)
3,25 tl
agar agar -jauhetta
Kiille
2 dl
appelsiinimehua (täysmehu)
1 tl
agar agar -jauhetta
2 rkl
sokeria
2 dl
mangososetta (100 %)
Pohja
Täyte
Kiille
Vinkit
Katso myös