Seuraa meitä

Gluteeniton pizzapohja leivinjauheella

Rated 4 stars out of 5
4.0
(59)

1 pellinen

10 min

+ täyttäminen ja paistaminen

Rapea gluteeniton pizzapohja kohoaa leivinjauheella.

Ainekset

1 pellillinen

3 dl

gluteenitonta jauhoseosta (vaalea, esim. Sunnuntai)

1 tl

leivinjauhetta

0,25

suolaa

1 dl

vettä

0,5 dl

rypsiöljyä tai oliiviöljyä

Lisäksi: 


pizzan täytteet (katso esim. kinkkupizza)

Gluteeniton pizzapohja leivinjauheella on helppo leipoa.

Ohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Laita valmiiksi pelti ja leivinpaperi. 
  2. Sekoita kulhossa gluteeniton jauhoseos, leivinjauhe ja suola. 
  3. Lisää vesi ja öljy. Sekoita tasaiseksi esim. lusikalla. Kaada taikina pellille leivinpaperin päälle. 
  4. Taputtele käsin ohueksi pizzapohjaksi (pyri saamaan lähes pellin kokoinen pizza).  


Täyttäminen ja paistaminen


  1. Täytä pizza haluamillasi täytteillä, katso esim. kinkkupizza tai jauhelihapizza
  2. Paista pizza heti täyttämisen jälkeen 225 asteessa uunin alaosassa. 
  3. Paistoaika on noin 15 minuuttia (täytteiden määrästä riippuen). Paista pizzaa, kunnes juusto saa hieman ruskeaa väriä. 


Vinkit


  • Tämä taikina on helpompi levittää käsin painelemalla kuin kaulimalla, sillä taikina tarttuu herkästi kaulimeen kiinni. 
  • Jos taikina tuntuu tarttuvan käsiin, öljyä käsiäsi hieman rypsi- tai oliiviöljyllä.




Katso myös


Seuraa meitä

Gluteeniton pizzapohja leivinjauheella

Rated 4 stars out of 5
4.0
(59)

1 pellinen

10 min

+ täyttäminen ja paistaminen

Rapea gluteeniton pizzapohja kohoaa leivinjauheella.

Ainekset

1 pellillinen

3 dl

gluteenitonta jauhoseosta (vaalea, esim. Sunnuntai)

1 tl

leivinjauhetta

0,25

suolaa

1 dl

vettä

0,5 dl

rypsiöljyä tai oliiviöljyä

Lisäksi: 


pizzan täytteet (katso esim. kinkkupizza)

Gluteeniton pizzapohja leivinjauheella on helppo leipoa.

Ohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Laita valmiiksi pelti ja leivinpaperi. 
  2. Sekoita kulhossa gluteeniton jauhoseos, leivinjauhe ja suola. 
  3. Lisää vesi ja öljy. Sekoita tasaiseksi esim. lusikalla. Kaada taikina pellille leivinpaperin päälle. 
  4. Taputtele käsin ohueksi pizzapohjaksi (pyri saamaan lähes pellin kokoinen pizza).  


Täyttäminen ja paistaminen


  1. Täytä pizza haluamillasi täytteillä, katso esim. kinkkupizza tai jauhelihapizza
  2. Paista pizza heti täyttämisen jälkeen 225 asteessa uunin alaosassa. 
  3. Paistoaika on noin 15 minuuttia (täytteiden määrästä riippuen). Paista pizzaa, kunnes juusto saa hieman ruskeaa väriä. 


Vinkit


  • Tämä taikina on helpompi levittää käsin painelemalla kuin kaulimalla, sillä taikina tarttuu herkästi kaulimeen kiinni. 
  • Jos taikina tuntuu tarttuvan käsiin, öljyä käsiäsi hieman rypsi- tai oliiviöljyllä.




Katso myös


Seuraa meitä

Gluteeniton pizzapohja leivinjauheella

Rated 4 stars out of 5
4.0
(59)

1 pellinen

10 min

+ täyttäminen ja paistaminen

Rapea gluteeniton pizzapohja kohoaa leivinjauheella.

Ainekset

1 pellillinen

3 dl

gluteenitonta jauhoseosta (vaalea, esim. Sunnuntai)

1 tl

leivinjauhetta

0,25

suolaa

1 dl

vettä

0,5 dl

rypsiöljyä tai oliiviöljyä

Lisäksi: 


pizzan täytteet (katso esim. kinkkupizza)

Gluteeniton pizzapohja leivinjauheella on helppo leipoa.

Ohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Laita valmiiksi pelti ja leivinpaperi. 
  2. Sekoita kulhossa gluteeniton jauhoseos, leivinjauhe ja suola. 
  3. Lisää vesi ja öljy. Sekoita tasaiseksi esim. lusikalla. Kaada taikina pellille leivinpaperin päälle. 
  4. Taputtele käsin ohueksi pizzapohjaksi (pyri saamaan lähes pellin kokoinen pizza).  


Täyttäminen ja paistaminen


  1. Täytä pizza haluamillasi täytteillä, katso esim. kinkkupizza tai jauhelihapizza
  2. Paista pizza heti täyttämisen jälkeen 225 asteessa uunin alaosassa. 
  3. Paistoaika on noin 15 minuuttia (täytteiden määrästä riippuen). Paista pizzaa, kunnes juusto saa hieman ruskeaa väriä. 


Vinkit


  • Tämä taikina on helpompi levittää käsin painelemalla kuin kaulimalla, sillä taikina tarttuu herkästi kaulimeen kiinni. 
  • Jos taikina tuntuu tarttuvan käsiin, öljyä käsiäsi hieman rypsi- tai oliiviöljyllä.




Katso myös